1

Είμαστε Covid Free Training Area…


Εφαρμόζουμε καθημερινή απολύμανση από εξειδικευμένο συνεργείο σε όλους τους χώρους μας.

Έχουμε τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις από κάθε άλλο fitness club (4.000 τ.μ.) για να προπόνηση με τήρηση των αποστάσεων.

Τηρούμε με σχολαστικότητα όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής που προβλέπονται από τον Ε.Ο.Δ.Υ. και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ολα τα όργανα απολυμαίνονται και οι χώροι αερίζονται ανάμεσα σε δυο διαδοχικές ώρες προπονήσεων, τόσο στο Gym όσο και στις αίθουσες ομαδικών.

2

Διαθέτουμε την πιο σύγχρονη κλειστή θερμαινόμενη πισίνα κολύμβησης στην Αττική…

200 τετραγωνικά μέτρα, 4 διαδρομές, ΑΡΙΣΤΕΣ συνθήκες υγιεινής του νερού και φυσικά ένα team ΕΜΠΕΙΡΩΝ πτυχιούχων προπονητών κολύμβησης πάντα δίπλα σου για να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στο νερό κολύμβησης γίνονται συνεχείς καθημερινές μετρήσεις από την εταιρεία που έχει αναλάβει την συντήρηση του κολυμβητηρίου. Δύο (2) φορές την εβδομάδα γίνονται δειγματοληψίες και αναλύσεις του νερού από Πιστοποιημένο Εργαστήριο.

Κατα τη διάρκεια της προπόνησης τηρούνται πιστά τα πρωτόκολλα ασφάλειας του Ε.Ο.Δ.Υ. και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

3

Διαθέτουμε την πιο Hot υπηρεσία για αδυνάτισμα…

Μια πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα Cycling με 30 σύγχρονα ποδήλατα και τους καλύτερους cycling instructors.

4

Έχουμε τις πιο σύγχρονες και καθαρές εγκαταστάσεις…

Το προσωπικό καθαριότητας του health club εργάζεται με αυστηρό πλάνο καθαριότητας και υγιεινής σε όλους τους χώρους.

5

Είμαστε Fitness & Wellness Club…

Διαθέτουμε σύγχρονο κέντρο υπηρεσιών ευεξίας (μασάζ, θεραπείες προσώπου, αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη, solarium) και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.

6

Γυμνάσου με τους καλύτερους…

Ολοι οι προπονητές μας είναι πτυχιούχοι, κατάλληλα καταρτισμένοι, με πολυετή εμπειρία και επιμορφώνονται συνεχώς για όλες τις επιστημονικές εξελίξεις στο χώρο του fitness.

7

Επιζητούμε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι…

Βελτιωνόμαστε και γινόμαστε ακόμα καλύτεροι, ακούγοντας πάντα τις προσωπικές σας προτάσεις και παρατηρήσεις.

8

Wellness Coach στην υπηρεσία σας…

Είμαστε το πρώτο health club στην Ελλάδα που έχει εντάξει την υπηρεσία “wellness coach” ΔΩΡΕΑΝ στις παροχές του για ΟΛΑ τα μέλη μας. Φροντίζουμε να κάνουμε αξιολόγηση της παρούσας σωματικής κατάστασης, όσον αφορά τραυματισμούς και σωματομετρία, δίνοντάς σας ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ στον ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ μέσα από την καθημερινότητά σου.

9

Θέλουμε να κάνεις την γυμναστική τρόπο ζωής για να ζεις καλύτερα…

Σε παροτρύνουμε συνεχώς να μην αμελείς τις προπονήσεις σου. Εμείς ΘΕΛΟΥΜΕ να ΕΡΧΕΣΑΙ στο Club όσο πιο συχνά γίνεται. Έχουμε συγκεκριμένες διαδικασίες παρότρυνσης και ενθάρρυνσης για να σε βλέπουμε μαζί μας.

10

Pilates Equipment…

Διαθέτουμε την πιο διαδεδομένη και ασφαλή υπηρεσία αποκατάστασης, ευθυγράμμισης και κινητοποίησης της σπονδυλικής στήλης και όλων των αρθρώσεων, τη μέθοδο Pilates Equipment. Έχουμε τις τέλειες συνθήκες ώστε να μπορέσεις να εκπαιδευτείς και να βελτιώσεις το επίπεδο κινητοποίησης όλων σου των αρθρώσεων.