RF – CAVITATION

Τι είναι

Η τεχνολογία RF Cavitation είναι ευρέως διαδεδομένη ως η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, την απώλεια του τοπικού πάχους και τη σύσφιξη. Αποτελεί την πιο νέα και πρωτοποριακή θεραπεία κυτταρίτιδας και λιπογλυπτικής σώματος που υπάρχει σήμερα. Στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και εγγυάται την άμεση απώλεια πόντων από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Είναι μία ευχάριστη και την ίδια στιγμή δραστική θεραπεία, που έχει την αίσθηση ενός hot-stone massage, όμως έχει την ικανότητα να διεισδύει στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος για να προσφέρει ενισχυμένη antiaging δράση!

Πως λειτουργεί

Oι ραδιοσυχνότητες RF κατευθύνουν θερμική ενέργεια στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος όπου ανεβάζουν τη θερμοκρασία στους 41-43 βαθμούς Κελσίου. Αυτομάτως, οι ίνες του κολλαγόνου συσπώνται και το δέρμα δείχνει αμέσως πιο λαμπερό και σφριγηλό. Ταυτόχρονα, η υψηλή θερμοκρασία διεγείρει την κολλαγονογένεση με αποτέλεσμα το φρέσκο κολλαγόνο να προσφέρει μακροπρόθεσμα θεαματική σύσφιξη του δέρματος και του συνδετικού ιστού. Η επιδερμίδα γίνεται πιο απαλή, σφιχτή και νεανική. Την ίδια στιγμή, οι ραδιοσυχνότητες δρουν και στον λιπώδη ιστό όπου η αυξημένη θερμοκρασία διαλύει τα λιποκύτταρα, ρευστοποιεί το λίπος και διεγείρει την αποβολή τους από τον οργανισμό με αποτέλεσμα την καταπολέμηση του τοπικού πάχους. Ο συνδυασμός αντιμετώπισης της επιδερμικής χαλάρωσης και του τοπικού λίπους προσφέρει ένα συνολικό body contouring αποτέλεσμα με απόλυτα φυσικό και ασφαλή τρόπο.

εδω βαζεις το βιντεο

https://www.youtube.com/watch?v=yKcZVajsxIQ
ΑΠΟ ΤΟ 00.15 ΕΩΣ ΤΟ 00.56

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ?

Γενικά, ο αριθμός των συνεδριών κυμαίνεται από 4 έως 10, ανάλογα με το πρόβλημα, την ηλικία, την ανατομική περιοχή, τον τρόπο ζωής και διατροφής σας. Μετά το πέρας όλων των συνεδριών είναι επιθυμητό να ακολουθήσετε ένα σχήμα συντήρησης του αποτελέσματος.

Ποια η συχνότητα των θεραπειών;

Οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται κάθε 1 εβδομάδα έως 15 ημέρες, ανάλογα με το πρόβλημα και το πρωτόκολλο που θα σας προτείνει ο θεραπευτής σας.

Είναι ασφαλής ?

Η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων είναι ένα είδος ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που χρησιμοποιείται με ασφάλεια εδώ και πολλές δεκαετίες στην ιατρική. Κατά κύριο λόγο, χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων για τον έλεγχο της αιμορραγίας των αιμοφόρων αγγείων. Τα τελευταία είκοσι χρόνια, η πρόοδος της τεχνολογίας και της κρυογενετικής έχει καταστήσει δυνατή τη στοχευμένη εκπομπή ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων στα βαθύτερα στρώματα της δερμίδας και της υποδερμίδας, διατηρώντας πλήρως προστατευμένη την επιδερμίδα. Η συσκευή RF Cavitation έχει λάβει τόσο την Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση CE, όσο και την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων FDA, για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης, του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Όταν η θεραπεία εφαρμόζεται από έμπειρο γιατρό με πιστοποιημένη συσκευή, δεν τίθεται κανένας κίνδυνος παρενέργειας, καθώς πρόκειται για μία θεραπεία που ποντάρει στη φυσική διαδικασίας παραγωγής κολλαγόνου από τα δερματικά κύτταρα.

Πλεονεκτήματα της χρήσης RF Cavitation:

Δραστική μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους

Η μόνη λύση στη σκληρή κι επώδυνη κυτταρίτιδα

Αποτέλεσμα Facelift

Σύσφιξη δέρματος ακόμα και στα παραδοσιακά «δύσκολα» σημεία του σώματος : μπράτσα, κοιλιά, έσω επιφάνεια μηρών, πάνω από το γόνατο, λαιμό, περίγραμμα προσώπου κ.ά

Μη επεμβατική μέθοδος, χωρίς χρόνο αποκατάστασης

Ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία που διαρκούν

Ασφάλεια

Που εφαρμόζεται ?

Γλουτοί- Κάνε την κυτταρίτιδα παρελθόν,  συνδυάζοντας τα οφέλη λιποδιάλυσης και σύσφιξης

Πόδια – Όμορφα, λεία και εύσχημα πόδια χωρίς λιπώδη σημεία, Κοιλιά- Απάλλαξε την πιο «δύσκολη» περιοχή του σώματος από το περιττό λίπος

Μέση – Το σμιλεμένο σώμα που πάντα ήθελες: χάσε άμεσα πόντους στη μέση, απαλλάξου από τις ραγάδες και τα ψωμάκια.

Χέρια – Φρόντισε την περιοχή των χεριών απομακρύνοντας τη χαλάρωση και επαναφέροντας το αρμονικό τους περίγραμμα.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία; Υπάρχει χρόνος ανάρρωσης;

Ο χρόνος συνεδρίας κυμαίνεται από 20 λεπτά έως μια ώρα ανάλογα με την έκταση της θεραπευόμενης περιοχής και το είδος της θεραπείας που θα επιλέξει ο γιατρός σας (Cavitation, RF, ή συνδυασμό).

Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας. Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά την συνεδρία.

Υπάρχουν παρενέργειες?

Ήπιας μορφής οίδημα και ερυθρότητα μπορεί να εμφανιστούν, που όμως υποχωρούν τις επόμενες ώρες.

Μύθοι και Αλήθειες

ΜΥΘΟΣ:

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF δεν βελτιώνει την κυτταρίτιδα.

ΑΛΗΘΕΙΑ:

Η συσκευή ραδιοσυχνοτήτων έχει λάβει την ευρωπαϊκή πιστοποίηση CE για τη μείωση της κυτταρίτιδας από το 2005. Χάρη στις μονοπολικές ραδιοσυχνότητες, επιτρέπει την ελεγχόμενη διείσδυση της θερμικής ενέργειας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος όπου αντιμετωπίζει τα αίτια της κυτταρίτιδας με τρεις βασικούς μηχανισμούς: 1) αναδομεί τις υπάρχουσες ίνες κολλαγόνου και διεγείρει την κολλαγονογένεση προσφέροντας καλύτερη στήριξη της επιδερμίδας, 2) αυξάνει την αιματική κυκλοφορία στην περιοχή της θεραπείας και ευνοεί την αποστράγγιση των τοξινών μέσω του λεμφικού συστήματος, και 3) διασπά τα λιπαρά οξέα και ευνοεί την αποβολή των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα την αποσυμπίεση των ιστών της περιοχής.

ΜΥΘΟΣ:

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF αδυνατίζει.

ΑΛΗΘΕΙΑ:

Η μείωση λίπους που επιτυγχάνεται με τη θεραπεία των ραδιοσυχνοτήτων δεν μπορεί να αντικαταστήσει το σημαντικό δίπτυχο της υγιεινής διατροφής και άσκησης και δεν θα διαφοροποιήσει σημαντικά το σωματικό βάρος σας. Η θεραπεία RF αποτελεί έναν τρόπο αντιμετώπισης του τοπικού πάχους που οφείλεται σε κληρονομικούς, ορμονικούς ή άλλους παράγοντες, με στόχο να αποκαταστήσει τις αναλογίες στο σχήμα του σώματος