ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ 3D

Τι είναι

Η κρυολιπόλυση αποτελεί αναμφίβολα την πιο επαναστατική τεχνολογία της τελευταίας δεκαετίας στον τομέα της κοσμητικής ιατρικής. Είναι η πρώτη και μοναδική μη-επεμβατική μέθοδος εξάλειψης του τοπικού πάχους με μόνιμο τρόπο. Η προηγμένη τεχνολογία της τής επιτρέπει να δρα στοχευμένα στα λιποκύτταρα χωρίς να επηρεάζει τους γύρω ιστούς.

Πως λειτουργεί

Η κρυολιπόλυση εκμεταλλεύεται το αδύναμο σημείο των λιποκυττάρων: την ευαισθησία τους στο ψύχος.
Καθηγητές Δερματολογίας του Χάρβαρντ διαπίστωσαν ότι η στοχευμένη ψύξη των λιποκυττάρων σε θερμοκρασία -9 βαθμών Κελσίου προκαλεί την κρυσταλλοποίησή τους και τον φυσιολογικό τους θάνατο, χωρίς όμως να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί του δέρματος.
Μόλις κρυσταλλοποιηθούν τα λιποκύτταρα, ενεργοποιείται ο φυσιολογικός μηχανισμός αποβολής τους από τον οργανισμό (απόπτωση) μέσω του λεμφικού συστήματος.

Το αποτέλεσμα; Μέσα σε διάστημα 2-3 μηνών, το στρώμα λίπους στην περιοχή της θεραπείας μειώνεται κατά 25-45%!

Καθώς αποβάλλονται τα κρυσταλλοποιημένα λιποκύτταρα, τα υπόλοιπα λιποκύτταρα της περιοχής συμπτύσσονται.

Δεν θα παρατηρήσετε σημαντική απώλεια βάρους, όμως η περιοχή της θεραπείας θα «μαζέψει» θεαματικά σε πόντους!

Το σώμα δείχνει πια πιο αρμονικό.
Και το σημαντικότερο; Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο!

εδω βαζεις το βιντεο

https://www.youtube.com/watch?v=Ceh9f6Icjz4

https://www.youtube.com/watch?v=TyZTqK5noX4

Αρμονικό σώμα για πάντα

Το σημαντικό πλεονέκτημα της κρυολιπόλυσης είναι ότι καταφέρνει να μειώσει τον αριθμό των παραπανίσιων λιποκυττάρων, που ευθύνονται για την εικόνα του τοπικού πάχους σε κάποιο σημείο του σώματος.
Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν πάρετε βάρος στο μέλλον, το λίπος θα κατανεμηθεί ομοιόμορφα σε όλο το σώμα και δεν θα καταλάβει περισσότερο όγκο στα σημεία όπου μέχρι πρότινος υπήρχαν συσσωρευμένα περισσότερα λιποκύτταρα. Με λίγα λόγια, με την κρυολιπόλυση το σώμα γίνεται για πάντα πιο αρμονικό.

Είναι ασφαλής?

Το μεγάλο πλεονέκτημα της κρυολιπόλυσης είναι ακριβώς η στοχευμένη δράση της. Στοχεύει μόνο το υποδόριο στρώμα λίπους και δεν επηρεάζει καθόλου τους γύρω ιστούς ή τα νεύρα. Είναι μία μέθοδος που αναπτύχθηκε από Καθηγητές Δερματολογίας του Χάρβαρντ.
Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά της έχει καταγραφεί σε δεκάδες επιστημονικές μελέτες και έχει λάβει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Πλεονεκτήματα της κρυολιπόλυσης:

• Έχει 3D δράση
• Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας
• Μόνιμα αποτελέσματα σε σχέση με άλλες μεθόδους
• Επιτυγχάνει ομοιόμορφο αποτέλεσμα και φτάνει σε περιοχές που άλλες μέθοδοι δεν μπορούν να φτάσουν
• Ανώδυνη και αναίμακτη μέθοδος
• Ασφαλής διαδικασία
• Δεν απαιτείται αναισθησία

Που εφαρμόζεται ?

Διπλοσάγονο
Μπράτσα
Γυναικομαστία στους άνδρες
Παχάκια πλάτης και γύρω από το σουτιέν (bra fat)
Ψωμάκια και παχάκια κάτω από τους γλουτούς
Εσωτερική και εξωτερική πλευρά μηρών
Κοιλιά (σωσίβιο)
Πλαϊνά μέσης
Γόνατα και γάμπες

Ποια είναι η διαδικασία?

Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης γίνεται ανώδυνα με την εφαρμογή μιας κεφαλής στην περιοχή στόχευσης με συγκεκριμένη θερμοκρασία και για συγκεκριμένο χρόνο. 
Οι ειδικές αυτές κεφαλές που χρησιμοποιούνται διαθέτουν ειδικούς αισθητήρες, οι οποίοι διατηρούν σταθερή και ελεγχόμενη τη θερμοκρασία, προστατεύοντας ταυτόχρονα το δέρμα από οποιαδήποτε βλάβη. 
Η διάρκεια της θεραπείας είναι 1 ώρα περίπου. 
Η θεραπεία δεν προκαλεί καθόλου πόνο. 
Μόλις τοποθετηθούν οι κεφαλές στην περιοχή της θεραπείας, αισθάνεστε το τράβηγμα του δέρματος, καθώς οι κεφαλές αναρροφούν τον όγκο του τοπικού λίπους. 
Μόλις ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός ψύξης, νιώθετε την περιοχή να παγώνει, όμως πολύ σύντομα το σημείο μουδιάζει και πλέον δεν υπάρχει καμία αίσθηση ενόχλησης 
Αμέσως μετά τη θεραπεία ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά του, καθώς δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας.

Αντενδείξεις

Πέρα από την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό, στις απόλυτες αντενδείξεις για την κρυολιπόλυση είναι το πρόσφατο χειρουργείο στην περιοχή της θεραπείας (εντός εξαμήνου), οι ενεργές εμφυτευμένες συσκευές (απινιδωτής, βηματοδότης) και η κήλη (ιδίως η έντονη προβάλλουσα στην περιοχή της θεραπείας).
Στις σχετικές αντενδείξεις, είναι το έκζεμα, η δερματίτιδα και το εξάνθημα στην περιοχή της θεραπείας, το σύνδρομο Raynaud, η χρήση αντιπηκτικών φαρμάκων, η ομφαλοκήλη, η περιφερική νευροπάθεια και το χειρουργείο στην περιοχή της θεραπείας πέραν του εξαμήνου.

Μυστικά για υγεία και ομορφιά μετά την κρυολιπόλυση

Υπάρχουν τρόποι να μεγιστοποιήσεις το αποτέλεσμα και τη διάρκεια της θεραπείας.
Πρόσεξε τη διατροφή σου
Παράλληλα με τη θεραπεία θα πρέπει να αυξήσεις την κατανάλωση υγρών και να βελτιώσεις την ποιότητα της διατροφής σου.
Συνδύασε τη και με άλλες μεθόδους
Αν θέλεις να επιτύχεις καλύτερα και πιο άμεσα αποτελέσματα προτείνεται ο συνδυασμός κρυολιπόλυσης με rf/ραδιοσυχνότητες (σύσφιξη σώματος), cavitation/υπέρηχοι (μη επεμβατική μέθοδος λιπογλυπτικής σώματος) και πρεσοθεραπείες για την γρήγορη αποβολή των κατεστραμμένων λιποκυττάρων από τον οργανισμό.
Ασκήσου τακτικά
Η γυμναστική θα ενισχύσει το αποτέλεσμα της θεραπείας, ενώ θα εξασφαλίσει τη μονιμότητά του. Όσο πιο συνεπής είσαι στο καθημερινό ή και εβδομαδιαίο σου ραντεβού με την άσκηση, τόσο πιο εμφανές και διαρκές θα είναι το αποτέλεσμα.

Μύθοι και αλήθειες

Μύθος #1
Η κρυολιπόλυση αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος.
Η αλήθεια:
Όχι, με την κρυολιπόλυση δε μπορείς να χάσεις κιλά. Είναι μία μέθοδος που στοχεύει στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους.

Μύθος #2
Μετατοπίζει το λίπος σε άλλες περιοχές του σώματος.
Η αλήθεια:
Η δράση της μεθόδου εστιάζει στην καταστροφή των λιποκυττάρων στην περιοχή που στοχεύει.

Μύθος #3
Η κρυολιπόλυση προκαλεί νέκρωση των ιστών.
Η αλήθεια:
Όχι, δεν επηρεάζει τους περιβάλλοντες ιστούς. Η θεραπεία γίνεται με μία συσκευή υψηλής τεχνολογίας, η οποία στοχεύει αποκλειστικά στην καταστροφή των λιποκυττάρων.